Verslag Kamerik Sport

Zaterdag 11 juni vond dan eindelijk de eerste editie van Kamerik Sport plaats. Voor ons als organisatie best spannend, maar na diverse vergaderingen en veelvuldig contact via de app waren wij er helemaal klaar voor. Het enige wat we niet in de hand hadden was het weer. Toen we zaterdagochtend begonnen met opbouwen leek het een regenachtige dag te gaan worden. Gelukkig klaarde het al snel op en werd het heerlijk zweterig sportweer! Rond 13.15 kwamen de eerste deelnemers het veld op lopen en er werd direct naar de teamindeling gekeken… “Hopelijk zit ik wel een beetje in een leuk team hoor” was een zin die we al vaker hoorden. Mooi om te zien was dat na enkele speelrondes niemand er meer weg wilde uit zijn eigen team en er kwamen zelfs verzoeken of de teams volgend jaar niet weer hetzelfde konden zijn. Het sportgedeelte verliep sportief en vlekkeloos mede dankzij de foutloze wedstrijdleiding (familie van Brenk) en de immer rechtvaardige beslissingen van onze scheidsrechters. Alle sporten werden door alle teams 3 keer beoefend. Voor sommigen bleek dit een aardige opgave, maar ondanks dat zijn er gelukkig geen blessures opgelopen (maar wat wil je met al die afgetrainde lichamen). De punten van alle potjes bij elkaar opgeteld leverde het eindklassement op. Gelijk geëindigde teams dienden hun plek op de ranglijst te verdienen door middel van wedstrijdjes touwtrekken. Er bleek sprake van een zeer spannende einduitslag en zelfs om plek 1 en 2 moest nog worden ‘getrokken’. Uiteindelijk kwam team 8 (Marcel van der Vliet, Sander Maijenburg, Rianne Schaap, Petra Kempen, Martijn Zwiers en Bart Kramer) als winnaar uit de bus en zij mogen zich terecht een jaar lang Winnaar Kamerik Sport 2016 noemen! Aansluitend vond er een heerlijke BBQ plaats, uitstekend verzorgd door Slagerij Langelaar. Rond 21.30 verplaatste het geheel zich naar de tennis alwaar het afsluitende feest plaats vond. Party DJ Marco zorgde weer ouderwets voor mooie plaatjes. Op de dansvloer werden de gekste dansmoves vertoond en bleek geen enkel teken van vermoeidheid meer. Aan het begrip teammaatjes werd door sommige personen nog een extra dimensie gegeven en zo kreeg een fantastische sportdag een gepaste afsluiting. Ontzettend leuk was hoeveelheid positieve reacties die wij gedurende de dag en na afloop als organisatie kregen. Wij hadden zelf ook niet kunnen bedenken dat de eerste editie meteen al zo’n groot succes zou zijn, maar dit belooft wat voor volgende jaren. Het geeft ons in ieder geval de voldoening en het plezier om vol enthousiasme de volgende edities te organiseren, want dat dit een vervolg gaat krijgen is een ding dat zeker is!

Bij deze willen we alle vrijwilligers die ons hebben geholpen met organiseren of hebben bijgedragen op de dag zelf nogmaals heel hartelijk bedanken. Het was gewoonweg een fantastische dag, tot volgend jaar allemaal!

Met vriendelijke groet,

Organisatie Kamerik Sport

NB: nog 2 mededelingen van huishoudelijke aard – zaterdag 25 juni vindt vanuit de tennis het beachtennistoernooi plaats. Je hoeft geen lid te zijn om deel te nemen dus schrijf je zoveel mogelijk in via info@tennisschool-ks.nl – Joris van Schaik mist zijn noppenschoenen, merk Adidas Cupa Musical, maat 44 2/3. Hij heeft weer schoenen van een ander meegenomen: merk Kaiser, maat 43 1/3. Heb jij de schoenen van Joris en wil je je eigen schoenen weer terug, neem dan s.v.p. even contact op met Joris of een van de leden van de organisatie.
IMG-20160613-WA0003 IMG_2335_edited-1 IMG_2329_edited-1 IMG_2309_edited-1 IMG_2300_edited-1