Nieuws van de Jeugd Activiteitencommissie

Beste ouders/verzorgers,

De vakantie is inmiddels alweer voorbij en het korfbalseizoen is weer van start gegaan. Wij als leden van de Jeugd Activiteiten Commissie hebben de eerste vergadering er al op zitten. Tijdens deze vergadering zijn de activiteiten besproken en hebben we nagedacht over het organiseren daarvan. Om alles goed te laten verlopen gaan er een paar dingen veranderen.

Vanaf dit seizoen zal uw kind geen briefje meer krijgen om zich voor een activiteit op te geven. U kunt uw kind voor een activiteit opgeven door te mailen naar: jacsdokamerik@outlook.com. Het geld dat betaald moet worden moet uw kind meennemen naar de activiteit. Bij iedere activiteit heeft een commissielid de leiding, hier kan uw kind het geld aan geven. Zodra uw kind het geld aan één van de commissieleden heeft gegeven, kan uw kind mee. Geen geld = geen opgave = niet mee!

Om de activiteiten te promoten zal er bij iedere activiteit een mail uit gaan met daarin de uitnodiging. Ook zullen er posters hangen in de kantine. Op de facebookpagina van SDO zullen de activiteiten ook gepromoot worden. Houd deze pagina dan ook goed in de gaten. Let wel op! Op facebook kunt u uw kind niet opgeven. Dit moet echt via bovenstaand mailadres.

We hopen u zo voldoende op de hoogte gebracht te hebben. Mochten er nog vragen of opmerkingen zijn dan horen wij dat graag via de mail.

Groetjes,

De Jeugd Activiteiten Commissie

(Manouk, Christa, Madelon en Vivian)