Nieuwsflits van het bestuur

SDO is weer volop in bedrijf, al lijkt het gezien de tropische temperaturen nog hartje zomer te zijn. De teams zijn weer gevormd en na een gedegen voorbereidingen zijn ook de eerste competitiewedstrijden gespeeld. SDO/VerzuimVitaal 1 staat dit seizoen onder leiding van trainer en coach Jesper Oele, een jonge ambitieuze trainer die zelf jaren op het hoogste niveau heeft gekorfbald. Hij brengt dus een hoop spelervaring mee welke hij kan overbrengen op de jonge selectie.

Na een metamorfose van de herenkleedkamer, is ook de dameskleedkamer de afgelopen maanden flink onder handen genomen. De heren van de accommodatiecommissie hebben zich flink in het zweet gewerkt om de dames kleedkamer te renoveren. Op wat laatste afwerkingen na, is de dames kleedkamer weer zo goed als nieuw!

Ook ( bijna ) alle teams worden dit seizoen in het nieuw gestoken. Nieuwe sponsorshirts voor de teams en daarnaast zijn er ook nieuwe trainingspakken te bestellen. De presentatiepakken van de selectie zullen voor het eerst bestaan uit een trainingsbroek en een trainingstop in plaats van een trainingsjasje. Voor meer informatie of vragen over de sponsorkleding kun je terecht bij Ellen Beijeman van de kledingcommissie.

Dinsdag 27 september gaat het bestuur weer speeddaten met alle commissies binnen SDO. Doel van deze avond is om binnen een kwartier van elke commissie te vernemen wat hun plannen voor aankomend seizoen zijn, hoe de bezetting eruit ziet en welk budget zijn nodig denken te hebben dit seizoen. Uiteraard kunnen er ook vragen gesteld worden aan het bestuur. We hopen alle commissies te spreken tijdens de speeddate.

In tegenstelling tot voorgaande jaren zal de Algemene Ledenvergadering bij SDO dit seizoen niet plaatsvinden op de derde donderdag in november, maar op de eerste donderdag in november. Noteer dus allen vast in de agenda ALV op donderdagavond 3 november 2016. Belangrijk agendapunt zal zijn; een nieuwe kantine voor SDO

Voor ieders agenda!

Donderdag 22 september wordt er een High Wine / Beer avond georganiseerd door de Activiteitencommissie. Een avond waarbij er heerlijke bieren en wijnen naar hartenlust geproefd kunnen worden.

Dinsdag 27 september speeddaten met het bestuur. Alle commissies hebben hiervoor een uitnodiging ontvangen.

De eerste donderdag van november, te weten 3 november 2016, staat de Algemene Ledenvergadering op de agenda. Belangrijk onderwerp deze avond is de nieuwe kantine.