Unieke samenwerking SDO/VerzuimVitaal en Autobedrijf G. Benschop; auto voor Jesper Oele

Een unieke samenwerking tussen SDO/VerzuimVitaal en Autobedrijf G. Benschop heeft er toe geleid dat Jesper Oele, de nieuwe trainer/coach, van de Kamerikse korfbalclub de beschikking heeft over een prachtig SDO bestickerde Peugot 306.

Bij het aantreden van Jesper Oele als hoofdtrainer van SDO/VerzuimVitaal, werd afgesproken dat het bestuur zou kijken naar mogelijkheden om Oele te helpen in zijn vervoer. Snel daarop bood trouwe sponsor Autobedrijf Benschop zijn diensten aan. Dit resulteerde in een mooie samenwerking tussen Autobedrijf Benschop en Oele. Na de winstpartij op zaterdag 17 september tegen Sporting Trigon was het moment daar, waarop Gerrit Benschop de sleutels aan Oele kon overhandigen. Oele toonde zich verheugd met de lease auto en kon met twee punten en zijn nieuwe aanwinst naar huis rijden.

Het bestuur van SDO/VerzuimVitaal is blij dat met hulp van Autobedrijf Benschop er een ‘SDO-auto’ is, die komende tijd door geheel Nederland te zien zal zijn. Mooi reclame voor SDO, Autobedrijf Benschop en VerzuimVitaal.

auto-jesper-oele-jpg