World Servants Ghana actie een daverend succes!

Het is gebruikelijk dat SDO/Verzuimvitaal met de eerste thuiswedstrijd van het nieuwe jaar het goede doel steunt. Dit jaar was de actie gekoppeld aan de tweede thuiswedstrijd, de kraker tegen OVVO/deKroon. De actie was georganiseerd door Luuk Eberwijn en Eddi Arends, die met het Kalsbeek College en World Servants met 40 leerlingen naar Ghana gaan, om daar een school te bouwen en de lokale bevolking te helpen ontwikkelen.

De actie verschuiven naar de wedstrijd tegen OVVO bleek een goede zet geweest te zijn. De Schulenburch zat tjokvol. Fort Oranje was met grote getalen aanwezig en de blauw-witten uit Maarssen hadden ook een hoop supporters meegenomen. De gehele entree die iedereen betaalde, ging naar World Servants Ghana. Ook het geld van de lotenverkoop ging volledig naar Ghana.
Hiernaast waren er nog twee leuke acties waarmee geld werd opgehaald. Zo kon je de eindstand raden, laten opschrijven en hiermee een JBL speaker winnen, deze was gesponsord door Expert Woerden. Veel mensen zaten er erg dichtbij, maar Willy van Dijk wist de 25-24 stand precies en ging met de box naar huis. Je kon ook inzetten om vanaf de middellijn te schieten. Voor 1 euro mocht je een poging wagen, je kon hiermee een drankje winnen, gesponsord door de Schulenburch
Het was een topavond. SDO won nipt met een geweldige, spannende en enerverende wedstrijd. Het feest was ontzettend druk. Maar wat voor Luuk en Eddi het belangrijkst was, is dat World Servants Ghana méér dan 850 euro heeft opgehaald. Een geweldig bedrag!
Zij willen alle andere vrijwilligers en natuurlijk de sponsoren onwijs bedanken en natuurlijk iedereen die geld heeft ingezet!