Vervolg SDO-telefoon in het nieuw seizoen

In het voorjaar van 2017 heeft een pilot plaatsgevonden met de SDO-telefoon.
Dit is met succes verlopen en de SDO-telefoon met WhatsApp wordt vanaf het nieuwe korfbalseizoen intensiever ingezet en beheerd voor communicatie met leden en ouders, met name voor vrijwilligerstaken en belangrijke mededelingen.

Het telefoonnummer van de SDO-telefoon met WhatsApp: 06-47 907 365.

We streven ernaar om vanaf heden zo min mogelijk per e-mail en meer met de SDO-telefoon te communiceren:

– De ouders van jeugdleden worden voortaan via de SDO-telefoon met WhatsApp benaderd om de kantinediensten en schoonmaakmomenten in te plannen. Er worden zo min mogelijk belrondes gehouden.

– Er worden berichten naar de senioren- en A-jeugdleden verstuurd waarin wordt gemeld dat men is ingedeeld voor kantinedienst of het schoonmaken van de kleedkamers. Deze berichten dienen als reminders op basis van indelingen die eerder op de website zijn gepubliceerd.

– Er worden berichten verstuurd met informatie over activiteiten. Er wordt veelal verwezen naar alle informatie op de website of op Facebook. De berichten worden zo kort mogelijk gehouden. Eventueel is aanmelden / inschrijven voor een bepaalde activiteit ook mogelijk via de SDO-telefoon.

– Er worden berichten verstuurd waarin naar vrijwilligers wordt gezocht, bijvoorbeeld bij activiteiten en evenementen van de vereniging. Dit kunnen persoonlijke of groepsberichten zijn.

Er wordt discreet omgegaan met de privacy. De gegevens (telefoonnummers uit de ledenadministratie) worden niet uitgewisseld met derden of andere betrokkenen binnen de club.
Er wordt niet geadverteerd met de SDO-telefoon.

De SDO-telefoon wordt beheerd door Kevin den Otter.
Heb je vragen over de SDO-telefoon, dan kun je contact opnemen met Kevin.