SDO verder als ‘SDO/BlijWerkt’

Het is bijna vijf jaar geleden dat korfbalvereniging SDO uit Kamerik arbodienstverlener VerzuimVitaal als naamsponsor aan zich wist te binden. Deze samenwerking is de afgelopen jaren een succes gebleken en inmiddels is SDO/VerzuimVitaal een begrip.

In mei 2017 heeft VerzuimVitaal haar naam gewijzigd in BlijWerkt, hierdoor zal ook de naam van SDO wijzigen. Vanaf komend seizoen zal SDO daarom SDO/BlijWerkt heten. Deze wijziging moet nog officieel worden goedgekeurd door het KNKV, de aanvraag hiervoor zal deze week worden ingediend. Het bestuur van SDO is daarbij blij te kunnen melden dat contract van SDO met BlijWerkt tot en met 2020 is verlengd. Hierdoor zal SDO/BlijWerkt hopelijk snel ook een begrip zijn voor de komende jaren.

BlijWerkt is een landelijk opererende arbodienstverlener waar ruim 160 mensen werken en is gevestigd in Woerden. BlijWerk bedient klanten door het hele land en beschikt over een landelijk netwerk van deskundige arbo- en bedrijfsartsen, arbeidsdeskundigen en andere verzuim- en preventiespecialisten. Voor meer informatie zie: www.blijwerkt.nl

Bestuur SDO/BlijWerkt