JAC-bericht

Beste SDO-kinderen en -ouders,

Inmiddels is het korfbalseizoen al een paar weken gestart. Wij hebben natuurlijk niet stilgezeten en de eerste activiteit staat aankomende vrijdag alweer op het programma: Zwemmen in zwembad Merwestein! Ben je je vergeten op te geven? Dan kan dit nog t/m woensdag via ons e-mailadres jacsdokamerik@outlook.com. Het opgavegeld (€6,-) mag ingeleverd worden bij aanvang van de activiteit. Verder zoeken we voor de terugweg nog ouders die kunnen rijden!

We gaan dit seizoen natuurlijk niet alleen zwemmen. Deze activiteiten staan nog meer op jullie te wachten:

– Bowlen (Kangoeroes t/m A)

– Sinterkerstfeest (Kangoeroes t/m E)

– Gourmetten (Kangoeroes t/m A)

– Verrassingsuitje

Tegen die tijd dat er een activiteit plaatsvindt, krijgen jullie hier meer informatie over.

Daarnaast staat dit jaar ook weer de meest gewaardeerde activiteit op de planning, ja jullie raden het al, de Grote Feestavond. Dit zal plaatsvinden op vrijdagavond 16 februari. SAVE THE DATE! want het wordt één groot feest. Het thema blijft nog even een verrassing.

Verder verwelkomen wij dit seizoen 3 nieuwe JAC-leden, namelijk: Romy, Mijke en Irma. We zijn blij dat zij gaan helpen bij het organiseren van de activiteiten.

Heb je zelf een leuk idee voor een activiteit of heb je andere vragen of opmerkingen, dan horen wij dat graag! Spreek ons aan of stuur een e-mail naar jacsdokamerik@outlook.com.

We hopen jullie snel te zien!

Groetjes,

Vivian, Christa, Madelon, Romy, Mijke, Irma en Manouk

JEUGD ACTIVITEITEN COMMISSIE