Van het Bestuur

Inmiddels zijn we sinds de laatste ‘Van het Bestuur’ weer een aantal maanden verder en zijn de eerste wedstrijden in de zaal gespeeld. SDO/BlijWerkt 1 staat momenteel gedeeld aan kop, maar een aantal lastige wedstrijden volgen de komende weken. Ook het vierde gaat knap aan kop in het eerste seizoen in de derde klasse. Bij de jeugd heeft de D1 nog niet verloren  en gaat het verder waarmee het op het veld begonnen was; winnen. Ook bij andere teams wordt overigens goed gekorfbald!

Naast de korfbalprestaties zijn een aantal andere zaken belangrijk om te vermelden. Op de derde donderdag van november werd de traditiegetrouw de Algemene Ledenvergadering gehouden. Helaas was de opkomst erg mager, terwijl er een aantal belangrijke punten op de agenda stonden. Het komende jaar zullen we ons focussen op ledenwerving bij de jongste jeugd; omdat dit aandacht vergt. Daarbij is op de algemene ledenvergadering besproken om dit jaar de plannen voor een grote kantine renovatie te finaliseren en op zoek te gaan naar fondsen voor de financiering. Het idee is dat we begin 2019 kunnen starten met de verbouwing en de kantine weer in een modern jasje te steken!

Ook ten aanzien van de bestuurssamenstelling zijn er een aantal wijzigingen. Jako van der Vliet en Kevin den Otter zijn afgetreden en daarvoor is Bas Eberwijn in de plaats gekomen. Bas  zal fungeren als Algemeen Lid en Wim Hoogeveen zal de functie van penningmeester overnemen. Jako en Kevin werden tijdens de ALV bedankt voor hun inspanningen de afgelopen jaren. Bijzonder daarbij te benoemen is de periode van Kevin in het bestuur, maar liefst 12,5 jaar. In de 12,5 jaar heeft Kevin veel bijgedragen aan de vereniging in bijna alle mogelijk dzaken die er rond de vereniging spelen. Overigens zal Kevin nog steeds actief blijven, dus we kunnen op hem blijven rekenen!

De takenverdeling binnen het bestuur, ziet er daarmee als volgt uit.
Nander: ​Voorzitter, TC
Rogier: ​Secretaris, Oliebollencommissie, Scheidsrechterscommissie, Accomodatiecommissie
Wim: ​​Penningmeester, Sponsorcommissie, Kantine commissie, Kascommissie
Bas: ​​AC, JAC

Tot slot, staat op 20 januari een bijzondere dag bij SDO/BlijWerkt gepland. Er zal namelijk een speciale goede doel actiedag worden georganiseerd, waarbij ons in 2017 overleden erelid Cora Burggraaf centraal staat. Hierbij zullen op allerlei wijze geld voor de Roparun als goede doel worden opgehaald. Het bestuur beveelt deze actie van harte aan bij leden en andere betrokkenen.

Namens het bestuur,

Nander de Wit

Voorzitter SDO/BlijWerkt