Terugblik op de CORA-DAG op 20 januari 2018

Terugblik op de CORA dag  20 januari 2018!

Alweer ruim een week geleden is het, dat wij met z’n allen een mooie  “scoren voor Cora” dag mochten beleven.

We begonnen met de kidsochtend. Wat was het een prachtig gezicht om 38 kleine kindjes zo heerlijk bezig te zien onder begeleiding van een aantal van jullie SDO leden. Na de spelletjes mochten ze heerlijk pannenkoeken eten, gebakken door een aantal vrijwilligers. Zelfs werd er een kinderfeestje gevierd die ochtend, wat een plezier!

En wat hebben we ongelofelijk veel respons gekregen van alle SDO leden, klein en groot, op de sponsorformulieren. Deze zijn massaal ingeleverd op 20 januari, zelfs zakken met contant geld werden ingeleverd, vergezeld van mooie en ontroerende verhalen. Er zijn die dag heel veel meiden en zelfs een paar jongens geweest die gehoor hebben gegeven aan het verzoek om met vlechtjes in hun haar, hun korfbalwedstrijd te spelen. Zelfs speelsters van de tegenstanders hebben hieraan meegedaan!
De opa en oma van Manouk en Tom doneerden voor elke speelster met vlechtjes in € 1, voor de jongens zelfs € 2, dit heeft een mooi bedrag opgeleverd! Ook hebben zij voor elk doelpunt wat die dag is gescoord in de sporthal € 0,50 gedoneerd. En er zijn wat doelpunten gescoord die dag!

Ook hebben jullie met z’n allen heerlijk gegeten en gedronken in de sporthal. De teamleden van Roparun team Hooymeijer hadden hun handen vol om iedereen van wat lekkers te voorzien. De uitslag raden, middellijn schieten, de verloting, overal werd massaal aan meegedaan! Zelfs bij vereniging de Vinken, Thor en KCR is er meegedaan aan acties en is er geld gedoneerd!

Voordat SDO 1 hun wedstrijd ging spelen, heeft Alwin op zijn eigen mooie manier Cora nog even in het zonnetje gezet. We hebben met z’n allen de hele dag door mogen ervaren en voelen wat zij voor SDO en ons allemaal heeft betekend. Alwin, nogmaals bedankt voor je mooie woorden!

Dan, na afloop van de wedstrijd van SDO 1, die gelukkig werd gewonnen, mocht Richard, captain van ons Roparunteam de cheque in ontvangst nemen met daarop het bedrag wat tot dan toe was opgehaald. En dan staat er een bedrag van € 9.028 op die cheque!! Daar word je wel even stil van! Dit had niemand verwacht!

Na afloop was het nog lang een gezellige boel in de sportbar. Jolene en DJ El Ponzo hebben er een nog groter feestje van gemaakt door hun bijdrage. Juran had nog het mooie idee om met z’n allen een wensballon op te laten. Dit ging helaas niet helemaal volgens plan, maar de mooie gedachte erachter, maakte alles goed!

Wat zal Cora met een dikke glimlach en kei trots hebben meegekeken vanaf haar plekje!

Via deze weg willen wij Manouk en Tom bedanken dat jullie zo achter deze dag stonden en jullie hebben ingezet om deze mooie dag te realiseren voor jullie lieve mams.
DANK aan…….
# Manouk en  Tom om Roparun (team Hooymeijer) als goede doel te kiezen;
# het bestuur van SDO, die direct toestemming gaf om deze “Cora dag” te organiseren;
# alle leden van SDO, die haar/zijn steentje heeft bijgedragen;
# alle familie en vrienden voor hun hulp;
# Dingeman voor je medewerking en het beschikbaar stellen van de keuken;
# alle sponsors voor jullie positieve gebaar en bijdrage;
# ons roparunteam Hooymeijer voor alle hulp;
# Jolene en DJ El Ponzo voor de muziek;
# Juran voor zijn altijd aanwezige enthousiasme en wensballon idee;
# iedereen die we zijn vergeten.

Maar VOORAL dank voor een ONVERGETELIJKE dag!!!

Op het moment dat we dit schrijven, is het exacte eindbedrag nog niet bekend, omdat nog niet alles binnen is, maar het waarschijnlijke eindbedrag zal ± € 10.500 zijn.
Een ongelooflijk, nooit verwacht en nauwelijks te bevatten bedrag!!!
De 2 taarten, geschonken door de vader (Fons) van Manouk en Tom, voor de jeugd zijn “gewonnen” door de A1 en A2 en deze zullen binnenkort, in overleg met de trainers, worden overhandigd. Ook aan de andere jeugdteams zal er nog wat lekkers als bedankje worden uitgereikt!!
Dus heel SDO …………… nogmaals heel erg bedankt, namens ons en ons roparunteam Hooymeijer.

 

Janneke en Gerco Burggraaf

NB
Op de website www.roparunteamhooymeijer.nl staan heel veel en mooie foto’s van de dag.