De jaarlijkse SDO/BlijWerkt verloting – opbrengst naar kantine renovatie

kantine sdoDeze foto laat de SDO/BlijWerkt kantine van heel wat jaren geleden zien. Interieur en exterieur zijn in de loop der jaren verschillende keren gewijzigd. Inmiddels is de huidig
e kantine gedateerd en toe aan een grondige renovatie. Denk bijvoorbeeld aan een nieuwe bar, plafond, vloer, meubels, schuifpui, etc. In de afgelopen maanden zijn daarom ook verschillende acties ondernomen.

Zo is gesproken met bouwers van de kantine en bijvoorbeeld de accommodatie commissie. De laatste maanden zijn er concretere plannen gemaakt en is een idee ontstaan voor hoe de kantine er uit kan komen te zien. Hiervoor is gesproken met een constructeur, bouwtechnische tekenaar en een aannemer. Op dit moment zijn we in afwachting van een schatting van kosten die de verbouwing met zich mee zal brengen. Het idee is om de renovatie uiterlijk zomer van 2019 te hebben afgerond.

De renovatie van de kantine moet ervoor zorgen dat de kantine weer jaren mee kan en klaar is voor de toekomst. Daarom zal ook gekeken worden naar duurzaamheid van de kantine en hoe hier invulling aangegeven aan kan worden. Een aantal weken geleden is het bestuur daarom ook aanwezig geweest bij een avond georganiseerd door de Rabobank over verenigingen en duurzaamheid

Zoals beschreven kan er bij de renovatie aan van alles gedacht worden en zijn wij nu in afwachting van een eerste schatting van de kosten. Wat wel en wat niet meegenomen zal kunnen worden in de verbouwing zal afhankelijk zijn van ons eigen budget en wat via fondsen verkregen zal kunnen worden.

De opbrengst van de jaarlijkse verloting zal ten goede komen aan het budget voor de verbouwing. Daarom roep ik graag alle (ouders van) leden op zoveel mogelijk loten te verkopen aan familie, buren, kennissen en collega’s! Het zal uiteindelijk zorgen voor prachtig gerenoveerde kantine! De trekking van de verloting zal plaats vinden op zaterdag 2 juni omstreeks 18 uur bij de SDO/BlijWerkt kantine.

De verloting is mede mogelijk gemaakt door Onderlinge Verzekeringen Kamerik, met prijzen van onder andere: Expert Woerden, Plus Romijn, Kameryck, Chez Michel, Mobile Emotions en Cootje’s Bloemenlijn.

Namens bestuur SDO/BlijWerkt,

Nander de Wit