Activiteiten ActiviteitenCommissie

De nieuwe activiteitencommissie, bestaande uit Eddi, Loes, Judith, Mascha, Jan-Roel en Bas, heeft zijn kick-off gehad. In de afgelopen weken zijn de eerste overleggen geweest. Zaterdag 1 december, tijdens de tweede competitiewedstrijd van SDO, zullen we beginnen met het eerste themafeest in de Schulenburch; namelijk Golfpro’s & Korfbalho’s.

In de loop van het jaar zal er nog meer informatie op de website, Instagram en Facebook komen. Houdt dit in de gaten! Heb je verder zelf nog ideeën over feestjes, activiteiten en evenementjes? Klop dan gerust bij ons aan. Wij vinden het ook leuk om bij die ideeën met je uit te werken en de randzaken te regelen.

Dit is de voorlopige agenda tot aan september:

1 december Themafeest in Schulenburch

18 januari Culinaire Verassingstocht

26 Januari Feest in Schulenburch

8 februari Klaverjasavond

9 maart Degradatiefeest

19 april (Voorlopig) Schutterstoernooi

17 mei (voorlopig) Korfbalfestijn

15 juni Eindejaarsfeest +bbq

September Pubquiz

Tot op de club!

Eddi, Loes, Judith, Mascha, Jan-Roel en Bas