Culinaire Verrassingstocht

De lekkerste activiteit van SDO/Blijwerkt is terug van weggeweest: ‘De Culinaire SDO/Blijwerkt Verrassingstocht 2019’!

Laat je verrassen en ontdek de creatieve hoogstaande culinaire kwaliteiten binnen SDO/Blijwerkt. Op vrijdag 18 januari 2019 vindt de culinaire verrassingstocht plaats, die om 18:45 uur in de kantine zal beginnen.

Daar wordt verder duidelijk wat de bedoeling is van deze avond. Het komt erop neer dat je in verschillende ambiances en met wisselende tafelgasten van een culinaire verrassing zal gaan genieten en dit alles voor slechts € 12,50 per persoon.

Geef je daarom nu op voor de culinaire verrassingstocht als gast of als kok. Stuur een mail of app naar janroelh@hotmail.com, 0655500841 of schiet iemand van de activiteiten commissie aan (Bas E, Judith V, Mascha B, Loes E of Eddi A).

De tocht is voor alle senioren, A’s en hun partners, niet spelende leden, ouders en alle andere mensen die bij SDO betrokken zijn.

Neem een lege maag en een Bourgondische instelling mee en ervaar welke culinaire hoogstandjes de koks van SDO kunnen bereiden in een per gerecht wisselende ambiance.

We zoeken ook nog toetjesmakers! Wil je een lekker toetje maken? Geef het door aan iemand van de AC.

Groeten en tot 18 januari
De AC