Edwin Visser en Marjan Teeuwen aan het roer bij SDO/BlijWerkt

SDO/Blijwerkt is verheugd te melden dat de technische staf voor de selectie van volgend seizoen rond is. Edwin Visser en Marjan Teeuwen zullen de selectie van SDO/Blijwerkt onder hun hoede nemen in het seizoen 2019 – 2020. Edwin Visser zal verantwoordelijk worden voor het eerste team en Marjan Teeuwen wordt trainer/coach van het tweede team.

Edwin Visser is woonachtig in Zoetermeer, vader van 2 kinderen en in het dagelijks leven docent Lichamelijke Opvoeding in Wassenaar. Edwin kent zijn oorsprong als speler bij Tempo uit Alphen a/d Rijn. Al vroeg moest hij noodgedwongen stoppen door blessureleed en heeft hij het trainersvak opgepakt. Edwin is trainer/coach van Nieuwerkerk A1, Avanti en IJsselvogels geweest. Momenteel is Edwin coach van Nieuwerkerk 2, waarmee hij naar alle waarschijnlijk het kampioenschap in de reserve hoofdklasse zaal gaat bemachtigen. Een prestatie van formaat. SDO/Blijwerkt is ervan overtuigd dat Edwin de selectie, gesponsord door de Onderlinge Verzekeringen uit Kamerik, met zijn kennis en ervaring naar een hoger plan kan brengen.

Marjan Teeuwen heeft geen introductie nodig. Marjan is een echte SDO-er en heeft bij SDO/BlijWerkt jaren in de hoofdmacht gespeeld en heeft het vlaggenschip na haar carrière als speelster al eens eerder onder haar hoede gehad. Na uitstapjes bij Dalto, KVA, Tweemaal Zes en OVVO keert ze na een aantal jaren rust weer terug binnen de selectie. SDO is erg blij dat Marjan de vrijgekomen vacature gaat invullen.

Miriam Peters en Ruud Eberwijn hebben aangegeven zich ook volgend jaar te ontfermen over de verzorging. De verzorging is essentieel om beide teams optimaal te laten functioneren. De technische commissie is blij dat de gehele staf nu compleet is, zodat er in een vroeg stadium kan worden begonnen met de voorbereiding van het volgende seizoen.