SDO/Blijwerkt zoekt voorzitter technische commissie

Na het aftreden van Dave van der Meulen vorig jaar zomer was de technische commissie op zoek naar een nieuwe voorzitter. Helaas was en is er nog niemand gevonden om deze taak op zich te nemen. Tot 1 januari jl. heeft Dave nog de taak waargenomen en ondertussen gezocht naar alternatieven. Helaas heeft dit nog niet tot het gewenste effect geleid. Op dit moment is er dus helaas geen voorzitter, waardoor er enkele taken blijven liggen.

Wat zijn nou exact de taken als voorzitter?
Belangrijkste is het aanspreekpunt zijn voor andere commissieleden, vergaderingen inplannen als deze nodig zijn en deze leiden. Ook het volgen van de jaarplanning en het beleid, wat de technische commissie gezamenlijk maakt, behoort tot het takenpakket. Je bent daarnaast ook het eerste aanspreekpunt van en naar het bestuur.

Wie is er bereid deze mooie taak in te vullen voor onze club? Neem even contact op met Dave, dave.vdmeulen@hotmail.nl of 06-46718509.

Dank jullie wel!