Zie ik je morgen bij SDO?

Morgen is het zover! Het seizoen van SDO/BlijWerkt wordt afgesloten met een spetterende slotdag. Gezamenlijk vieren we het 60-jarig bestaan van SDO. Allereerst met diverse wedstrijden, vervolgens een BBQ, reünie toernooi, bouwstenenverloting en een feest met The Outlines. Zie we u / jou daar?

Planning van morgen: 

–       14:00 uur SDO/BlijWerkt 2 – Fiks 2

–       15.30 uur laatste competitiewedstrijd SDO/BlijWerkt 1 tegen Fiks 1

–       16:45 – 19:00 uur Reünie BBQ

–       18:00 uur start Reünie toernooi

–       20:30 uur verloting

–       21:00 uur start feest met Kamerikse band ‘The Outlines’

Het gaat een enorm drukke dag worden morgen. Meer dan 160 (van jong tot oud, van lid tot geen lid) mensen hebben zich opgegeven voor de BBQ en er wordt door 15 teams gestreden om de toernooiwinst. We nodigen iedereen dan ook van harte uit om morgen langs te komen en om bij de activiteiten aanwezig te zijn!

Kantine renovatie & Kledingverkoop
Met dank aan de inzet van iedereen, is er inmiddels een mooi bedrag opgehaald voor de kantinerenovatie door de lootverkoop! We zijn er nog niet, maar een grote stap is gezet. Iedereen hartelijk dank daarvoor! 

Zaterdag zal nog een actie ten behoeve van de kantine plaats vinden, namelijk de verkoop van het restant aan shirts, trainingsjasssen en traininssbroeken (zie bijlage). De prijs per kledingstuk is € 10,- Alles moet weg! Dit is mede mogelijk gemaakt door Sporthuis te Woerden.

Vanaf 09:30 uur tot 16:00 uur is Ellen Beijeman aanwezig voor de verkoop. Verzoek om alles gepast te betalen, wie het eerst komt wie de eerste keuze heeft. Ruilen is niet mogelijk. Wees wel geïnformeerd dat volgend seizoen de nieuwe trainingspakken, nu gebruikt door SDO 1 en 2, ook in de verkoop gaan naar leden. Uiteraard ook tegen een mooie prijs.

Tot morgen,

Bestuur SDO/BlijWerkt