Kantine (niet) op tijd af?

Vanaf eind juni is er ongelofelijk veel gebeurd op ons sportpark. Avonden lang hebben vrijwilligers zich ingezet om de kantine te strippen, een enorme klus! Vervolgens is aannemer Van der Meer aan de slag gegaan, om met verschillende bedrijven, de kantine te renoveren. Inmiddels is de kantine niet meer te herkennen, met een nieuwe vloer, plafond, isolatie, ramen en ga zo maar door! Afgelopen week is de elektra aangebracht door Vandermeer Installaties. En eind augustus / begin september volgt de bar van Meubelmakerij Van de Geer.

Er zijn ook nog diverse ‘laatste loodjes’ die moeten gebeuren om de kantine ook in gebruik te nemen. Denk aan schoonmaak, al het saus- en schilderwerk, verwijderen bestrating terras. Om de kantine en het terras op tijd af te krijgen hebben wij daarom komende week op dinsdag en donderdag alle hulp nodig. Alleen met jullie hulp kunnen we kantine, kleedkamers en terras op tijd in gebruik gaan namen. Daarom het verzoek om je voor onderstaande dagen aan te melden bij Rogier of Nander.

Dinsdag 20 augustus – start tussen 18:30 en 19:30
Kantine werkzaamheden
1. Carola
2. Charmaine
3. Manouk
4. ?
5. ?
6. ?
7. ?
8. ?

Dinsdag 20 augustus – start tussen 18:30 en 19:30
Terras werkzaamheden – verwijderen alle tegels
1. ?
2. ?
3. ?
4. ?
5. ?
6. ?
7. ?
8. ?

Donderdag 22 – werkzaamheden
Kantine werkzaamheden
1. ?
2. ?
3. ?
4. ?
5. ?
6. ?
7. ?
8. ?

Dank alvast voor jullie aanmeldingen, samen kunnen we de klus klaren! En het seizoen starten met een schitterende kantine!