Laatste loodjes

Het seizoen is inmiddels begonnen, de eerste wedstrijden zijn gespeeld, het veld is af! Na een geslaagde seizoen opening op zaterdag 31 augustus, is de competitie nu ook begonnen. Rondom de velden zullen komende weken nog een aantal werkzaamheden plaats vinden, denk hierbij aan Dug-Outs mobiel maken, plaatsen reclameborden en plaatsen prullenbakken. De kantine is grotendeels af, maar het wachten is op het plaatsen van de bar, dit zal eind september gebeuren. Tevens staat er nog wat verfwerk gepland, polijsten van de vloer en andere kleine werkzaamheden.

De verwachting is dat begin oktober alles is afgerond, dan zal ook een officiële opening worden georganiseerd. Bij deze officiële opening zal ook het Sponsor Tegelterras worden geopend en gepresenteerd. We kunnen voor deze laatste loodjes ook hulp gebruiken, Dinsdagavond schilderen we weer; dus laat het even weten aan Rogier of Nander als je komt helpen.

Bestuur SDO/BlijWerkt