SDO/Blijwerkt wint ruim van VEO

SDO/Blijwerkt startte de wedstrijd goed en nam meteen een voorsprong van 0-4, hierna stokte het bij de Kamerikse ploeg en kwam VEO terug tot 3-5. Daarna pakte SDO/Blijwerkt de draad weer op en ging rusten met 5-10 voorsprong. Na de rust ging SDO/Blijwerkt nog makkelijker spelen en kon snel een nog grotere voorsprong pakken en hield dat vast en won de wedstrijd met 12-23.

SDO/Blijwerkt had een reeks staan van vier gewonnen wedstrijden en wilde dit graag voortzetten tegen VEO. Dit laat SDO/Blijwerkt meteen zien in de eerste paar minuten en de ploeg pakt meteen een voorsprong van 4-0. De Kamerikers vergeten daarna door te drukken en ervoor te zorgen dat de wedstrijd al beslist was in het eerste kwartier. Het stokt daarna en VEO kan terugkomen. Er was geen paniek bij SDO/Blijwerkt en de ploeg kon rustig aan de voorsprong weer uitbouwen. SDO/Blijwerkt ging met een 10-5 voorsprong rusten en waren er nog genoeg verbeterpunten.

Ook in de tweede helft begon de Kamerikse ploeg goed en kon de score snel uitbouwen naar tien doelpunten verschil en zo was de wedstrijd binnen tien minuten in de tweede helft al gespeeld. Nu was het aan SDO/Blijwerkt de taak om de voorsprong verder uit te bouwen en ervoor te zorgen dat VEO niet meer terug kon komen. Het niet meer terug te laten komen van VEO lukte, maar nog verder uitlopen deed SDO/Blijwerkt nauwelijks en zo bleef het verschil steeds rond tien of elf goals. Op een stand van 12-23 werd er afgefloten door scheidsrechter Peeters.

Aankomende zaterdag zal koploper Pernix op bezoek komen in Kamerik, Deze ploeg staat vier punten voor op SDO/Blijwerkt, wat op zijn beurt drie punten voorstaat op de rest van de ploegen. Gaat het verschil met de Leidenaren kleiner worden of gaat Pernix het kampioenschap al veiligstellen? SDO/Blijwerkt heeft alle steun nodig om de competitie weer spannend te maken!

Tevens zal zaterdag de het volledig verbouwde clubhuis officieel geopend worden door wethouder Arthur Bolderdijk. Aansluiten is er een buffet van Chez Michel. Kosten van het Chez Michel-buffet zijn 10 euro. Er is een speciaal kinderbuffet voor 2,5 euro. Graag zien we dan ook jong en oud bij onze opening. Geef je op voor het buffet via bijgevoegde link: https://forms.gle/YmpZh2fvjCffHVyYA