SDO/Blijwerkt verliest tegen TZ ook zijn derde wedstrijd.

TZ startte goed, maar al snel pakten de Kamerikers het over en liepen vijf doelpunten uit, maar verzuimden toen door te drukken. De tweede helft was van beide ploegen matig, maar uiteindelijk trok TZ aan het langste eind: 20-21.

In de eerste helft kon geen van beide ploegen de voorsprong doordrukken, waardoor het een gelijk opgaande eerste helft werd. Aan het begin van de wedstrijd was het vooral TZ dat aan de goede kant van de score was. Daarna was het SDO/Blijwerkt dat het overnam en zelfs op een verschil van 5 goals kwam bij de stand 13-8. Maar de Kamerikse ploeg kon het verschil niet vasthouden en TZ kon voor rust terugkomen tot een verschil van twee doelpunten. Er werd gerust met een 15-13 tussenstand.

De tweede helft begon aan beide kanten heel slordig. Na tien minuten waren er pas twee goals gevallen. SDO/Blijwerkt bleef wel aan de goede kant van de score, maar kon niet meer tot goede aanvallen komen en kon weinig herhalen, doordat de energie aanvallend stukken lager lag dan in de 1e helft. In de laatste 2minuten komt TZ op gelijke hoogte 20-20. Aanvallend was SDO/Blijwerkt weer snel de bal kwijt en kon TZ opzoek naar voorsprong na een groot deel van de wedstrijd achter te hebben gestaan. Uit een vrije bal maakte TZ de 20-21. SDO/Blijwerkt krijgt hierna nog één aanval om er nog een gelijkspel uit te slepen, maar de ploeg kon niet meer over het dode punt heen stappen mede als gevolg van te laat wisselen. Al met al een zeer teleurstellend begin van de zaalcompetitie voor de Kamerikers.

Volgende week staat de laatste wedstrijd van 2019 op de planning. Alle steun is welkom om het vlaggenschip naar een overwinning te schreeuwen. Aanvang 20.30 uur in Zoetermeer, sporthal de Veur tegen Meervogels/Fisica.