DE TRAININGSPAKKEN ZIJN BINNEN

Voor degene die een trainingspak (jas en/of broek) besteld hebben kan deze ophalen op onderstaande dagen/tijden:

Woensdagavond 22 januari tussen 19:00 en 19:30 uur

Zaterdagochtend 25 januari tussen 11:30 en 12:30 uur

Helaas mis ik nog drie trainingsjasjes (deze waren niet op voorraad worden nog na geleverd door Erima) namelijk:

–          Maat 152 voor Luuk

–          Maat 128 voor Merel en Estelle

Ik verwacht dat ik die deze week zal ontvangen. Ik stuur jullie een app’je als deze binnen zijn. Sorry voor de teleurstelling.

Wil je op een ander moment je pak ophalen? Dat kan dan bij mij thuis, Burg Talsmaweg 13. Stuur mij dan even een app’je (06-13033278) om te checken of ik dan wel thuis ben om teleurstellingen te voorkomen.

De trainingspakken moeten nog betaald worden. Met Henk heb ik afgesproken dat de kosten van de trainingspakken geïncasseerd worden van de rekening waarvan ook de contributie van SDO wordt geïncasseerd. Bij het ophalen van de pakken zal ik je ook vragen om een handtekening te zetten hiervoor.

Heb je nog vragen? Ik ben het best te bereiken door een app’je te sturen naar (06) 13033278.

Groeten Ellen Beijeman