Edwin Visser stopt na dit seizoen bij SDO/BlijWerkt

Edwin Visser staat sinds het begin van dit seizoen als hoofdtrainer/coach aan het roer van de Kamerikse korfbalvereniging.
In de veldcompetitie staat het eerste team op een mooie tweede plek in de overgangsklasse. De zaalcompetitie, daar en tegen wordt gekenmerkt door veel blessures, pech en wedstrijden waarin het net niet mee zit. Er zal de laatste wedstrijden vol worden gestreden voor handhaving.

Vanuit SDO/BlijWerkt hebben wij Edwin leren kennen als een fijne en kundige trainer, die in de loop van het seizoen zijn Korfbal Trainer 4 cursus gaat afronden. Echter, voor volgend seizoen heeft Edwin aangegeven niet door te willen gaan bij SDO/Bijwerkt, maar open te staan voor een nieuwe uitdaging. Edwin geeft aan met veel plezier te werken bij SDO en is dankbaar voor het vertrouwen vanuit de Kamerikse club.

Daarom zal de Technische Commissie van SDO/BlijWerkt op zoek gaan naar een vervanger en wenst Edwin tegelijkertijd alle goeds en succes voor de toekomst.

Bestuur SDO/BlijWerkt