Geen wedstrijden, trainingen en bijeenkomsten tot en met 31 maart

Het KNKV heeft besloten alle korfbalwedstrijden tot en met 31 maart af te gelasten. Ook adviseert het KNKV de verenigingen om tot en met 31 maart trainingen en bijeenkomsten niet door te laten gaan. Begin volgende week verwacht het KNKV nadere informatie te kunnen geven over welke gevolgen deze maatregel heeft voor het verdere verloop van de zaalcompetitie.

https://www.knkv.nl/nieuws/geen-korfbal-tot-en-met-31-maart

Het bestuur van SDO heeft besloten om dit advies op te volgen. Dat betekent dat in ieder geval tot en met 31 maart ook geen trainingen worden gegeven en alle bijeenkomsten niet doorgaan. Dat betekent onder andere dat de bijeenkomst van 17 maart over het actieonderzoek van Geertjan helaas niet door kan gaan. Ook het kippenfeest op 28 maart zal niet doorgaan.

Wat dit voor de competitie betekent en hoe we na 31 maart verder gaan, weten we nog niet. Zodra er ontwikkelingen zijn, zullen we dit op onze website en facebook melden.