Corona update Afsluitweekend geannuleerd

Vanwege het coronavirus en de onduidelijkheid hoe de maatregelen in juni zullen zijn, heeft het bestuur besloten om dit seizoen geen afsluitweekend te organiseren. We hebben dit nu besloten omdat de voorbereidingen (oa regelen onderkomen) voor dit weekend nu zouden moeten starten.

We begrijpen dat dit voor de jeugdleden een teleurstelling is. Maar we leven nu in een zeer bijzondere tijd, waarin buitengewone en drastische beslissingen genomen moeten worden. We hopen dat iedereen begrip heeft voor dit besluit.

We hebben wel het streven om dit seizoen met een afsluitdag te eindigen. Zo’n dag vergt minder voorbereidingstijd. Of we zo’n dag daadwerkelijk kunnen organiseren, zal natuurlijk afhankelijk zijn van de maatregelen die in juni zullen bestaan.