SDO/BlijWerkt 4, 5, 6, C1 en F1 zaalkampioen 2019-2020

De zaalcompetitie is al enige tijd geleden abrupt geëindigd. De korfbalbond heeft al eerder besloten dat de eindstanden van zaalcompetitie te baseren op basis van de huidige stand. De korfbalbond moest nog enige knopen ten aanzien van topkorfbal door te hakken en dat hebben ze vandaag gedaan.

Door het besluit de eindstand te baseren op de huidige stand, weten we ook welke ploegen van SDO/BlijWerkt kampioen zijn geworden. Het vierde en vijfde waren duidelijk te sterk voor hun tegenstanders en zijn overduidelijk kampioen geworden. Het zesde is ook kampioen geworden, maar moet de kampioenstitel delen met OVVO 6.

Ook de C1 is duidelijk kampioen geworden met maar 1 verloren wedstrijd. En ook de F1 is kampioen geworden. Zij waren al kampioen en zouden zelfs als de competitie volledig afgemaakt zijn, kampioen zijn geworden; de tegenstanders konden hen niet meer voorbij gaan in punten.

Helaas is de D1 niet kampioen geworden; ze waren goed onderweg. Qua verliespunten stonden ze samen met een andere ploeg wel bovenaan. Maar doordat een andere ploeg een wedstrijd meer gespeeld had, hadden ze meer punten en zijn dan op basis van de regels kampioen geworden. Dat is dus pech hebben.

Alle speelsters, spelers, trainers en coaches van SDO/BlijWerkt 4, 5, 6, C1 en F1 van Harte Gefeliciteerd! Zodra er een geschikt moment is, zullen jullie nog in het zonnetje gezet worden.