Alwin Smit nieuwe trainer/coach SDO/BlijWerkt 1

Het bestuur en Technische Commissie zijn blij te kunnen melden dat Alwin Smit de nieuwe trainer/ coach zal zijn van SDO/BlijWerkt 1. De 39-jarige Kameriker, in het dagelijkse leven actief als gymleraar, heeft meer dan 17 jaar in de selectie van SDO gekorfbald. Verder is hij al jarenlang actief bij de ontwikkeling van de Kamerikse korfballende jeugd en het technische beleid. Een kind van de club dus.

Het zal Smit zijn eerste klus worden als hoofdtrainer van de Kamerikse korbal overgangsklasser. Tot nu toe was hij succesvol actief bij het trainen en coachen van de SDO-jeugdteams. Smit heeft daar jaar in, jaar uit, laten zien met gedrevenheid voor de groep te staan en iemand te zijn die spelers beter maakt. Bestuur en Technische Commissie hebben er alle vertrouwen in, dat hem dit ook komend seizoen gaat lukken met de jeugdige selectie.

Smit zal daarbij worden geflankeerd door Marjan Teeuwen, zij zal opnieuw trainer/ coach zijn van SDO/BlijWerkt 2. Smit en Teeuwen vormen daarmee een echt SDO-duo, die zelf ook jarenlang hebben samengespeeld. Hiermee is de trainersstaf, van de ook dit jaar door Onderlinge Verzekeringen Kamerik gesponsorde selectie, compleet. Bestuur en Technische commissie wensen Smit en Teeuwen veel succes toe!