Jaarlijkse enquete & opzeggen lidmaatschap voor 7 mei 2020

Jaarlijkse enquete – laat van je horen
De technische commissie vraagt iedereen om de jaarlijkse enquete in te vullen. Dit jaar doen we het volledig online. Op basis van de enquete kan de TC teams indelen en zaken verbeteren. Een ingevulde enquete is dus zeer waardevol voor de TC. De enquete is opgesplitst in drie versies. Vul via bijgevoegde link, de voor jou relevante enquete in.
ENQUETE
Doe dit uiterlijk voor 7 mei 2020!
Opzeggen lidmaatschap 
Uiteraard hopen we van harte dat iedereen ook volgend seizoen lid blijft. Mocht je onverhoopt toch je lidmaatschap willen opzeggen. Doe dit dan zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk voor 7 mei 2020 bij Marlies de Kwaasteniet (mcdekwa @ gmail.com). Je krijgt een bevestiging van Marlies wanneer je opzegging is ontvangen.