Bericht van Gerhard aan leden en supporters van SDO/BlijWerkt

Bericht van Gerhard aan leden en supporters van SDO/BlijWerkt

16 jaar geleden kwam ik als klein jongetje een keer meetrainen bij de Welpen. Mijn drie grote broers zaten ook allemaal op korfbal dus was het logisch dat Annelien en ik ook op korfbal zouden gaan. Een keuze waar ik mijn ouders enorm dankbaar voor ben. Na een aantal trainingen mocht ik gelijk aansluiten bij de F’jes en heb ik vanaf daar de jeugd doorlopen.  Van kleins af aan was de sporthal of het korfbalveld elke zaterdag mijn thuis. Van ’s ochtends tot s’avonds laat liep ik over het korfbalterrein. In de zaal spelen in ‘het hok’, op het veld kijkend naar de wedstrijd die er gespeeld werd.

Bij SDO wordt je altijd veel geleerd. Van een bal vangen, leren gooien maar ook je veters leren strikken tijdens een wedstrijd van het 1 e . Toen was er de droom om daar ooit zelf in te spelen. Eerst als junior mee mogen trainen en helemaal zoek gespeeld worden door Dico, Hilbert en Jelmer. Totdat het dan ook echt gebeurd en je in het 1 e zit. Keer op keer was het een genot om te spelen voor het beste publiek van korfballend Nederland. Het beste publiek van Nederland, dat lieten we zien in de uitwedstrijd tegen Drachten, DOS’46, SCO. Elke keer weer de smaakmakers in de sporthal.

Wanneer je zelf in het eerste speelt besef je dat pas echt. Fort Oranje bedankt!
Nu zie ik dit zeker niet als een afscheid en hoop ik de kennis die ik op ga doen zeker weer terug te brengen naar Kamerik. SDO is voor mij een groot gedeelte van mijn jeugd en dat zal het altijd blijven, jullie zullen mij dus nog zo vaak mogelijk zien langs de lijn of na een training. Ik bedank de club voor de leuke en leerzame jaren, ik hoop in de toekomst nog veel wedstrijden te spelen voor SDO.

Tot snel!

Gerhard