Selectie nieuws: Jelmer Beijeman en Gerhard Gouderjaan vertrekken bij SDO/BlijWerkt, Sander Harinck stopt.

Een hoop wijzigingen in de selectie van SDO/BlijWerkt voor komend seizoen. Jelmer Beijeman en Gerhard Gouderjaan zullen vertrekken naar respectievelijk Excelsior en Nieuwerkerk. Sander Harinck stopt met het spelen in de selectie.

Jelmer Beijeman
Binnen de vereniging was het al enige tijd bekend dat Jelmer Beijeman zou gaan stoppen aan het eind van het seizoen. Jelmer heeft in al zijn jaren bij SDO/BlijWerkt veel successen behaald. Van kruisfinales in de D’s, tot Nederlands Kampioen District in de A-jeugd. Tel daarbij op alle kampioenschappen in SDO/BlijWerkt 1, de promoties naar de hoofdklasse en al zijn goals, zullen we een echt goalgetter en publieksspeler en SDO’er gaan missen komend seizoen. Jelmer zal gaan wonen in Delft bij zijn vriendin Mariska en ook gaan korfballen bij de club van zijn vriendin: Excelsior. Afgelopen jaar stonden SDO en Excelsior nog tegen over elkaar, dus wie weet zien we Jelmer snel terug op sportpark Mijzijde. Veel succes in Delft Jelmer!
Klik hier voor een bericht van Jelmer aan de leden en supporters van SDO/BlijWerkt

Gerhard Gouderjaan
Naast Jelmer zal nog een echte SDO’er zijn geluk gaan beproeven bij een andere vereniging, Gerhard vertrekt namelijk naar Nieuwerkerk. Gerhard heeft ongeveer alle jeugdteams door lopen en is inmiddels alweer een aantal jaren gewaardeerd speler van de selectie van SDO. Zijn talenten vielen niet alleen binnen SDO op, maar ook daarbuiten. Nieuwerkerk is een grote vereniging, die met veel jonge talenten een gooi wil gaan doen naar promotie voor de Korfballeague. Gerhard wil met hen dit mooie avontuur graag aan gaan. Op het veld speelt Nieuwerkerk echter nog Overgangsklasse, dus wie weet zien we Gerhard ook komend seizoen nog op de Kamerikse velden. Veel succes met dit mooie avontuur Gerhard! En we hopen je in de toekomst ook nog eens in het Oranje te zien!.
Klik hier voor een bericht van Gerhard aan de leden en supporters SDO/BlijWerkt

Sander Harinck
Tot slot, gaat Sander Harinck lager spelen bij SDO/BlijWerkt. Sander is inmiddels alweer twee jaar lid van onze vereniging. Het lid worden verliep op typisch Kamerikse wijze. Op de verjaardag van onze secretaris Rogier, bleek de buurman van Rogier te kunnen korfballen. Op de verjaardag werd hij snel overgehaald om eens een balletje te komen gooien, de rest is geschiedenis. Sander kwam snel in het eerste te spelen en heeft ons daar veel laten genieten van mooie goals. Gelukkig kunnen we daar ook komend seizoen van blijven genieten, maar alleen dan een niveau lager bij SDO.

Van Sander volgt nog een bericht.

Technische Commissie hopen spoedig te berichten over een aantal versterkingen voor de selectie.