Informatieavonden actie onderzoek 18 juni en 25 juni zijn online

Beste mensen,

Zoals jullie hebben kunnen lezen op de site gaan we het actie-onderzoek voor een bloeiend SDO weer voorzetten. Ik heb er zin in!  Nander, Frank Anne en ik hebben in overleg besloten dat we dit toch het beste online kunnen doen.
Dat is mogelijk wennen, maar ik hoop dat het jullie niet zal weerhouden om mee te doen! We houden het in ieder geval eenvoudig.
Het doel van de komende leuke, positieve bijeenkomsten is om de inzichten uit het onderzoek te presenteren en om deze te vertalen in acties en/of een actieplan. Op de website van SDO kan je ook nog even lezen over wat de stand van zaken is en hoe we nu verder gaan.
Je bent kortom van harte uitgenodigd om mee te denken op de donderdagen 18 en 25 juni, beide avonden van 20.00 uur tot 21.30.
Wil je ook aanwezig zijn? Wil je je in dat geval dan even aanmelden met deze link. Wil je meedoen met meerdere leden uit één huishouden? Fijn als die zich dan apart inschrijven, met name als die afzonderlijk gaan meedoen op verschillende laptops.
Je aanmelding is alleen voor donderdag de 18e, daarna kan je wel kijken of je ook de 25e mee wilt doen.
Je aanmelding loopt via Eventbrite, dat is misschien wat onverwacht voor een bijeenkomst over je eigen korfbalclub, maar dat maakt voor mij het beheer veel makkelijker, omdat we het nu online doen.
Wie zich aanmeldt hoeft niet handig te zijn met een computer. Je krijgt via Eventbrite de link toegestuurd voor de online meeting. Het is handig die bij te wonen via je laptop of desktop of tablet. Verder is het nodig dat je je smartphone bij de hand hebt, ook die gaan we gebruiken tijdens de meeting, maar het is dus het meest handig als je die niet gebruikt voor de meeting zelf.
Dank je, en ik hoop jullie online te treffen op de 18e!
Hartelijke groeten,
Geertjan Aleven