Helpers gezocht voor zaterdagochtend 11 juli: Afsluitende speciale training voor basisschool kinderen

Op zaterdag 11 juli zijn de laatste trainingen voor de jeugd van dit seizoen.

Voor de basisschool kinderen gaan we een speciale training organiseren met onder andere een springkussen. De kangoeroes en F gaan tegelijk een uur lang verschillende spelletjes en opdrachten toen. Dit geldt ook voor de E- en D-pupillen. We willen deze training ook gebruiken als ledenwerfactie en zijn dus ook niet-leden van harte welkom. Om deze ochtend een succes te maken, hebben we genoeg helpers nodig. Wil je mee helpen met deze leuke ochtend, kan je je als vrijwillig melden bij Frank Anne. We zullen daarnaast ook helpers direct benaderen.

De ochtend zal van 09.00 uur tot ong 12.00 uur duren (inclusief opzetten).

Groet,

Frank Anne