Onderlinge Verzekeringen Kamerik naast selectiesponsor, nu ook jeugdsponsor bij SDO

27-8-2020 | Per augustus is Onderlinge Verzekeringen Kamerik officiële jeugdsponsor van SDO. Al jaren steunen zij de club als hoofdsponsor van SDO 1. Afgelopen jaar is daar ook het tweede team bijgekomen, waardoor zij hoofdsponsor van de selectie zijn geworden. Daarmee is Onderlinge Verzekeringen Kamerik nu hoofd selectiesponsor en hoofd jeugdsponsor, van de Kamerikse korfbalvereniging.

Voorzitter van SDO, Nander de Wit is zeer blij met de uitbreiding van de sponsoring: “ Onderlinge Verzekeringen Kamerik is namelijk een van onze meest trouwe sponsoren. De Kamerikse verzekeraar staat inmiddels ook al meer dan 25 jaar op het oranje shirt. We zien het dan ook als compliment dat we nu tot twee keer toe het sponsorcontract kunnen uitbreiden. Het draagt bij aan een professionele uitstraling van de vereniging. Als dank voor de 25 jarige sponsoring heeft het bestuur van SDO een speciaal ingelijst Onderlinge Verzekeringen shirt geschonken aan de Kamerikse verzekeraar.

De jeugd heeft de toekomst

Naast dat de logo’s al te vinden zijn op de kleding van de selectie, zullen er nu ook tijdens A-juniorenwedstrijden korven met sponsorlogo zichtbaar zijn. Daarnaast krijgen grote jeugdactiviteiten verbondenheid met Onderlinge Verzekeringen. De Wit: “Afgelopen jaren hebben we veel succesvolle jeugdtoernooien en andere activiteiten georganiseerd waarbij korfbalverenigingen vanuit de hele regio op bezoek kwamen. Dit is voor Onderlinge Verzekeringen Kamerik een mooie manier voor het generen van lokale bekend- en betrokkenheid. En natuurlijk sluit de slogan: ‘samen winnen we zeker’, fantastisch aan bij onze vereniging”.

Over Onderlinge Verzekeringen Kamerik

Een persoonlijk advies, een eerlijk product en een kantoor bij u om de hoek. Dat vindt u bij Onderlinge Verzekeringen Kamerik. We kennen u en de regio waar u woont. Zo kunnen we uw vragen beantwoorden met heldere oplossingen. U kunt bij ons terecht voor advies over verzekeringen en hypotheken. We adviseren particulieren, zakelijke klanten en agrarische ondernemers. Dat doen we zonder winstoogmerk. Hebben we samen in de regio weinig schade veroorzaakt? Dan krijgt u een deel van uw premie terug. Goed voor elkaar! Bekijk ook: www.ovkamerik.nl/