SDO/FIABLE verliest eerste punt thuis tegen DOS (W).

De SDO/FIABLE Supersaturday begon met de wedstrijd van het tweede tegen KCC/CK Kozijnen 3.
KCC/CK Kozijnen schoot met scherp in het begin en wist binnen een paar minuten een 2-0 voorsprong te pakken. Gelukkig herpakte SDO/FIABLE zich en maakte uiteindelijk de russtand van 4-5. Er werd tijdens deze wedstrijd weinig gescoord. Na de Rust schoot KCC/CK Kozijnen zich naar een voorsprong van 4-13. Het tweede probeerde nog terug te komen in de wedstrijd, maar KCC/CK Kozijnen liet dat niet toe. Uiteindelijk eindigde de wedstrijd met 7-14.
SDO/FIABLE 1 ontving DOS(W) 1. Aan het begin van deze wedstrijd stonden beide ploegen op een gedeelde koppositie met vier punten. Voor de Kamerikkers was dit een belangrijke wedstrijd om te kijken of ze boven in de poule kunnen meedoen. In het begin van de wedstrijd was het om en om raak. Beide ploegen schoten ook een hoog scoringspercentage.
Bij SDO/FIABLE was het Bob van der Weide die voor rust het verschil maakte voor SDO/FIABLE. Met een stand van 10-9 werd er afgefloten voor de eerste helft.
Na de rust was het gelijk DOS(W) die gelijk maakten. Vervolgens kwam SDO/FIABLE door goals van Kenneth de Ronde en Rosanne Lansbergen voor het eerst op twee doelpunten voorsprong. Deze voorsprong werd echter niet lang volgehouden. De ploegen scoorden weer om en om en het was al duidelijk dat deze wedstrijd in de laatste minuten besloten ging worden. twee minuten voor tijd schoot Nathan Marck de 19-18 binnen van afstand. Het leek erop dat SDO/FIABLE de punten binnen ging halen. Alleen helaas was dit niet het geval. Een knap afstandschot van 10 meter onder zware druk vloog de korf in en de stand was weer gelijk. SDO/FIABLE had nog één aanval om een goal te forceren, maar dit lukte helaas niet.
Volgende week is er weer een supersaturday bij SDO/FIABLE en we verwachten weer veel publiek langs de lijn. SDO/FIABLE 2 ontvangt thuis de koploper DeetosSnel 3 en SDO/FIABLE 1 ontvangt Ondo (M).