Oliebollenactie gaat helaas niet door

Beste leden en/of trouwe oliebollen klanten,

Helaas zijn we genoodzaakt om de jaarlijkse SDO-oliebollenactie dit jaar te annuleren. In eerste instantie waren we er van overtuigd dat we de actie, ondanks de maatregelen, goed konden organiseren. Echter, sinds de extra maatregelen die afgelopen maandag zijn afgekondigd, vinden we het onverantwoord om vrijwilligers te vragen om voor SDO naar buiten te gaan en te helpen bij de actie. Uiteraard zijn we erg teleurgesteld dat de actie niet door kan gaan, dit doet natuurlijk financieel pijn, maar we balen vooral dat we Kamerik voor het eerst sinds jaren, niet van oliebollen en appelflappen kunnen voorzien. Volgend jaar gaan we er weer voor!

Voor nu wensen we iedereen alvast fijne en gezonde feestdagen toe en een gelukkig nieuwjaar.

Groet namens de oliebollen commissie en het bestuur,

Rogier de Kwaasteniet