SDO gaat door als SDO/Fiable

Zoals reeds aangekondigd zou er deze week groot sponsornieuws zijn. Bestuur en sponsorcommissie zijn namelijk blij verheugd te kunnen melden dat Fiable Admistraties voor de komende jaren haar naam aan SDO zal gaan verbinden, middels naamskoppeling als sponsorvorm. SDO zal daarom per vandaag door gaan als SDO/Fiable
 
Fiable Administraties ooit opgericht door SDO’ers Henk en Jako van der Vliet, maar inmiddels met vier partners sterk, is een administratie- en belastingadvieskantoor gevestigd in Kamerik. Fiable Administraties helpt ondernemers met de administratieve en financiële processen van hun bedrijfsvoering. Voor meer informatie zie: https://fiableadministraties.nl/    
 
Door de betrokkenheid van Henk, Jako, Niek en diverse andere Kamerikers zijn SDO en Fiable dan ook al goed bekend met elkaar. Bestuur en sponsorcommissie zijn dan ook blij dat een mooi Kamerikse bedrijf als Fiable, de komende jaren haar naam aan SDO zal verbinden! Deze vorm van sponsoring wordt reeds een aantal jaar door onze vereniging gebruikt. Voor een sponsor een mooi manier om naamsbekendheid te generen en voor ons een fijne bijdrage om het korfbal betaalbaar te houden. 
 
We kijken uit naar mooie jaren korfbal met sportieve successen als SDO/Fiable! 
 
Bestuur & Sponsorcommissie SDO/Fiable