Een gezond 2021 gewenst!

Het is ook op korfbal gebied een bijzonder jaar geweest. De eerste maanden van 2020 waren als vanouds, maar daarna was het snel anders.

Ondanks het bijzondere jaar willen we graag iedereen bedanken voor zijn/haar inzet. Het is mooi te zien dat we als vereniging zo flexibel zijn en creatief kunnen omgaan met de situatie.

Altijd goed er om een paar voorbeelden uit te laten springen:

–       Door het improviseren en snelle schakelen van TC, trainers, coaches hebben we nagenoeg het hele jaar door kunnen trainen. We hopen dit ook komende maanden op een verantwoorde manier te kunnen blijven doen.

–       Toen het nog mocht heeft de kantinecommissie ons laten ervaren hoe er genoten kan worden van ons nieuwe complex, met een vernieuwd assortiment wat geweldig in de smaak viel!

–       Bij het strenger worden van de maatregelen kwam Gert Leusink met de oplossing voor de eerste livestream bij een wedstrijd van SDO/Fiable. Thuis met SDO op de bank!

–       De sponsorcommissie heeft Fiable en Onderlinge Verzekeringen Kamerik voor lange tijd aan SDO weten te verbinden.

–       De mannen van de accommodatie commissie hebben van de gelegenheid gebruik gemaakt om het schilderwerk op te pakken.

–       Verder waren natuurlijk ook de andere commissies van JAC tot AC actief en heeft de flexibele oliebollencommissie tot het laatste geswitcht tussen de plannen, om Kamerik toch maar van SDO-oliebollen te kunnen voorzien. Een super prestatie van de verjongde oliebollencommissie, zo hebben ze alsnog een prachtig bedrag kunnen ophalen voor onze vereniging.

–       Uit het actieonderzoek van Geertjan zijn een aantal mooie initiatieven voortgekomen van G-Korfbal tot het betrekken van onze oud-leden. We hopen dat we deze in 2021 snel verdere kunnen uitrollen.

Ongetwijfeld vergeet ik nog een aantal initiatieven, maar het laat in ieder geval zien dat we met z’n allen een mooie vereniging zijn. Voorlopig lijkt het erop dat we ons zullen moeten schikken naar COVID. Laten we hopen dat we in 2021 snel weer sportief volledig in actie kunnen komen. Voor nu wensen we iedereen vooral een gezond 2021 toe!

Namens Bestuur SDO/Fiable,

Nander de Wit