Schilders gezocht!

SDO/Fiable zoekt een aantal enthousiaste schilders, die zin hebben om in de frisse buitenlucht het houtwerk van de kantine (deuren, kozijnen en boeidelen) van een nieuw kleurtje te voorzien. De gedachte is om een klein werkgroepje schilders te verzamelen die samen op een aantal momenten komen helpen met schilderen.

Gezien de huidige omstandigheden is het niet verstandig om met een grote groep aan de gang te gaan. Dus we streven ernaar om met deze werkgroep een aantal afspraken en verdelingen te maken om het werk uit te voeren. Hoe we dat het beste kunnen doen, gaan we samen bepalen.

Dus bent u het binnen zitten zat? Zin om buiten te zijn én ook nog iets voor SDO te willen betekenen? Laat het mij dan even weten, en dan gaan we aan de gang!

Alvast bedankt!

Rogier de Kwaasteniet

rogierdek@me.com