Onderlinge Verzekeringen Kamerik – Ouderkindtoernooi

Beste Ouders en leden,

Klik op deze link voor het opgeven voor ontbijt en/of lunch

Op zaterdag 4 september wordt weer het Onderlinge Verzekeringen Kamerik Ouderkind toernooi georganiseerd. De ouders strijden hier met en tegen de jeugdspelers. We zouden het leuk vinden als alle ouders van de jeugdteams F t/m de A hierbij aanwezig kunnen zijn. Het is altijd een mooi moment om met elkaar het korfbalseizoen te beginnen!

We rekenenen op uw aanwezigheid – de tijdstippen zijn als volgt:
– De F t/m D is van 9.30 t/m 11.00 uur
– C t/m de A is van 11. 12.00 uur.
Als u of uw kind hier niet bij aanwezig kunt zijn meldt u dan af bij het wedstrijdsecretariaat (Nellie van der Vliet: 0348-402216).

Gratis ontbijt voor F t/m D – Ouders & Kinderen
Om het seizoen echt goed en gezellig te beginnen wordt er voor de ouders en kinderen van de F t/m D een ontbijt georganiseerd. Dit is van 9.00 uur tot 9.30.

Gratis Lunch C t/m A – Ouders & Kinderen
Voor de C t/m A is er na de wedstrijden een lunch van 12.00 uur tot 12.30 uur. Hier zijn geen kosten aan verbonden en wordt gesponsord door Onderlinge Verzekeringen Kamerik & Fiable Administraties.

Wij zouden het erg gezellig en leuk vinden als u hierbij aanwezig bent. Om genoeg inkopen te doen, vragen wij u om aan te geven of u aanwezig bent bij het ontbijt/lunch. Mocht u onverhoopt in geheel niet aanwezig zijn, dan vragen wij u zich af te melden bij bij het wedstrijdsecretariaat (Nellie van der Vliet: 0348-402216).

Opgeven voor ontbijt en lunch kan tot uiterlijk 31 augustus.

Klik op deze link voor het opgeven voor ontbijt en/of lunch

Wij kijken er naar uit om jullie weer te zien!

Informeren datum en tijd