SDO/Fiable 1 neemt de punten mee uit Zeeland

Na de overtuigende overwinning van vorige week stond dit weekend ONDO uit het prachtige Middelburg op het programma. ONDO, dat zich op de voorlaatste plaats van de poule bevindt heeft alleen nog 2 punten behaald tegen de tegenstander van aankomende week, Oranje Wit.

Op een regenachtige middag begon SDO/Fiable wederom uitstekend aan de wedstrijd en kwam via een een strafworp van Bob van der Weide en twee mooie afstand schoten van Kenneth de Ronde op een 1-3 voorsprong. Hierna gaf de uitspelende ploeg deze goede start een prima vervolg door een aantal mooie goals aan de dameszijde van de Onderlinge Verzekeringen gesponsorde SDO/Fiable.

Na een wat mindere periode, waarin SDO/Fiable vooral verdedigend slordig was kwam Ondo terug tot een 5-10 stand bij rust.

Na de rust, waar het steeds harder begon te regenen opende de thuisploeg de score via een afstandsschot. Gelukkig was daar Bob van der Weide die het verschil via een strafworp en een vrije bal weer naar zes bracht. Net als in de eerste helft kende SDO/Fiable hierna een mindere periode en kwam Ondo terug tot 10-13. Na een genomen time-out aan de kant van SDO/Fiable gaf de ploeg de wedstrijd een gepast vervolg via goals van Aimee Hoogeveen en Anne van Meurs. Uiteindelijk liep de ploeg verder uit en werd de eindstand door een korte kans via van Meurs bepaald op 13-20.

Voordat de voorbereiding op de zaalcompetitie van start gaat wordt op zaterdag 6 November eerst nog de inhaalwedstrijd op het eigen complex gespeeld tegen Oranje Wit. Tot dan!