Oliebollenactie 2021 – gaat door!

Zo vlak voor kerstavond wil het bestuur van SDO/Fiable alle leden en ouders graag nog even informeren over de oliebollenactie.

Net voor de strengere maatregelen hebben we iedereen geïnformeerd dat de actie dit jaar door zou gaan. Gezien de aangescherpte maatregelen hebben we alle vrijwilligers voor de actie (meer dan 110 leden!) afgelopen week gevraagd te bevestigen of ze nog steeds willen bijdragen als vrijwilliger. Hier heeft bijna 90% positief op geantwoord. Bestuur en oliebollencommissie zijn dan ook blij dat de actie, ook nu kan doorgaan. Wel hebben we door de afmeldingen moeten besluiten om bij een aantal ‘meer buitengebieden’ niet te gaan venten 30 december. Uiteraard is het voor deze Kamerikers wel mogelijk om oliebollen te bestellen, gratis bezorging vindt plaats op 31 december. Op de oliebollenpagina tref je de nieuwe indeling. Veel complimenten aan de oliebollencommissie die deze week overuren heeft gedraaid om alles in kaart te brengen en een nieuw schema in elkaar te draaien.

Mocht je onverhoopt toch niet kunnen dan wil ik je echt vragen om zelf een vervanger te zoeken. Anders reken we er op dat je erbij bent (behalve in geval van klachten ), hier heeft de oliebollencomissie uiteindelijk ook haar indelingen op gebaseerd. Het blijft natuurlijk, uiteindelijk een actie van ons als gehele vereniging. Als je nog niet staat ingedeeld, maar wel wil meehelpen reageer dan op deze e-mail.

Tot slot, bestuur SDO/Fiable wenst iedereen fijne kerstdagen en een gezond nieuwjaar!