Update & Vrijwilligers gezocht

P

Beste leden, ouders,

Allereerst, wil ik namens bestuur iedereen nog van harte bedanken voor zijn/haar inzet tijdens de oliebollenactie. Met de hulp van meer dan 100 vrijwilligers hebben we duizenden oliebollen weten te verkopen. Niet alleen een prachtig resultaat, maar hebben we ook SDO weer mooi op de kaart gezet. En naast de gezelligheid met elkaar, dus ook een mooi financieel resultaat. Dit scheelt per persoon enkele tientallen euro’s aan contributie. Al met al een succes dus, bedankt!

Verder is deze week bekend geworden dat de Corona regels worden verruimd. Hierdoor zijn we blij te melden dat we naast trainen nu ook weer wedstrijden (thuis en uit) gaan spelen. Tevens is er weer publiek toegestaan, dat maakt het allemaal een stuk leuker natuurlijk. Wel verlangt de overheid van ons dat wij voor het spelers en publiek het Corona Toegangs Bewijs (CTB) controleren. Dit zorgt ervoor dat we extra vrijwilligers nodig hebben om dit te controleren. Om publiek bij jeugdwedstrijden te kunnen toestaan doen wij daarom een dringende oproep voor vrijwilligers. De controle van het CTB kan door iedereen met een smartphone gedaan worden. Help aub mee en maak publiek bij wedstrijden mogelijk! Je kunt je als vrijwilliger melden bij: Frank Anne Burggraaf via e-mail: faburggraaf@gmail.com

Voor publiek wat niet uit één huishouden komt moet onderling wel 1,5 meter afstand worden gehouden. We hebben uitgerekend dat we daarom minimaal 70 toeschouwers kwijt kunnen in De Schulenburch. Voor regulier wedstrijden zal dat meer dan voldoende zijn. Voor wedstrijden waar veel publiek wordt verwacht, zullen wij echt gaan werken met een online inschrijving. Hiervoor dien je dus een plek va tevoren te reserveren. Meer informatie hierover volgt via de website.

Voorzitter SDO/Fiable