Van het bestuur

Hierbij een update van het bestuur

Veldseizoen
Allereerst, zit het zaalseizoen er zo goed als op. De komende weken gaan we weer op het veld beginnen. Houd daarom de website goed in de gaten voor trainingstijden, oefenwedstrijden en het wedstrijdprogramma.

Promotiewedstrijden SDO/Fiable 1
Aanstaande zaterdag 9 april 2022 om 20:15 uur staat de laatste thuiswedstrijd van het zaalseizoen op het programma in De Schulenburch. Het eerste speelt dan een derby tegen OVVO uit Maarssen, voor promotie naar de Hoofdklasse. De return is op 16 april. Wie over deze twee wedstrijden het beste is, die promoveert. We roepen dan ook iedereen op om aanstaande zaterdag (in het Oranje) aanwezig te zijn en het 1e naar een overwinning te supporten. Voor alle jeugd willen we er net zo’n mooie avond van maken als tegen KVS een aantal weken geleden. Voor de jeugd wordt er dan ook weer een tribune geregeld inclusief: schminken, drinken en wat lekkers! Wees er dus bij zaterdag en kom op tijd!

Ook playoff wedstrijden voor:
18:45 uur SDO/Fiable 2 – OVVO 2 (Het 2e heeft de promotie al binnen; gefeliciteerd!)
13:00 uur SDO/Fiable 3 – KVA 4
11:40 uur SDO/Fiable 4 – Noviomagum 3

Logo & privacyverklaring
In december informeerden we jullie over de voorgestelde introductie van een nieuw logo en onze nieuwe privacyverklaring. Dit heeft door de focus op COVID even stil gelegen, maar pakken we nu weer op. Van een groot aantal leden hebben we inmiddels respons ontvangen, maar nog niet van iedereen. Daarom vragen we je te stemmen over ons nieuwe logo en om in te stemmen met onze privacyverklaring (voor link zie toegestuurde e-mail).

Kantine & onderhoud
In de winterperiode is er door de accommodatie commissie flink door geklust. Zo is onder andere de garage volledig opgehoogd en zijn de dug-outs weer gerepareerd. Ook hebben we groot schilderwerk laten verrichten aan de kantine. Alles staat nu strak in de verf. De kantinecommissie is ook de voorbereidingen voor het veldseizoen weer gestart. De inkopen zijn gedaan en er is ook een nieuwe koffiemachine met echte bonen ! Genoeg om weer uit te kijken naar de veldcompetitie dus.

Vacature – bestuurslid
Tot slot, zoals eerder aangeven zijn we nog opzoek naar een algemeen bestuurslid. Daarom de oproep, wie vindt het leuk om bij te dragen aan onze mooie vereniging. Taken zijn in overleg te bepalen, we zijn financieel gezond, er is veel ruimte om eigen initiatieven op te pakken en met een tijdsbesteding van een paar uur per maand zouden we al erg blij zijn. We zijn een bloeiende en gezonde vereniging en dat willen we graag zou houden, wie helpt ermee?

Bestuur SDO/Fiable