Gezocht: nieuw lid Kantinecommissie

Napraten in de kantine na afloop van een spannende wedstrijd… een viering van een kampioenschap met taart en limonade.. het bestellen van een heerlijk drankje of smakelijk hapje… een mooi assortiment van producten op een hippe prijslijst, de sanitaire voorzieningen, het eenvoudige digitale kassasysteem… en zo nog veel meer…
Alleen mogelijk in onze mooie SDO-kantine en op het terras, geleid door de Kantinecommissie.
Voor het nieuwe korfbalseizoen wordt een nieuw lid van deze commissie gezocht.

Je kunt aangeven hoeveel tijd jij beschikbaar hebt, de taken worden verdeeld en de werkzaamheden worden alleen uitgevoerd in het voorjaar en najaar (van begin november tot eind maart geen werkzaamheden vanwege de zaalperiode).

Taken -die worden verdeeld- zijn o.a. inkopen doen, coördineren kantinediensten, voorraad bijhouden, kleine administratieve werkzaamheden, onderlinge communicatie en soms een overlegje, op orde houden van de accommodatie/controleren, en dergelijke.

Heb je wat tijd en lijkt het jou leuk om hieraan bij te dragen bij SDO/Fiable?
Voor meer informatie, vragen en evt. interesse:
Kevin, 06-28531890