SDO/Fiable verliest voor de derde keer op rij

Waar voor beide ploegen niks meer op het spel staat behalve de eer, neemt Excelsior afscheid van hun aanvoerder. SDO/Fiable wil graag het seizoen goed afsluiten met overwinningen, maar dat lukte ook vandaag niet. Na een slechte wedstrijd van allebei de ploegen trok excelsior aan het langste eind. SDO/Fiable verliest voor de derde keer op rij.

SDO/Fiable kwam deze wedstrijd oud-speler Jelmer Beijeman tegen als opponent. Hij vormde een koppeltje met Kenneth en had vandaag moeite om de bal door het mandje te gooien. Hij was overigens niet de enige. De bal ging vandaag van afstand weinig door de korf. Wanneer er gescoord werd was dat vaak rond de korf. SDO/Fiable pakte al snel in de wedstrijd de voorsprong, net zoals in de afgelopen wedstrijden, maar nog met de rust was het gelijk.

Na rust pakte SDO/Fiable weer de leiding. Excelsior scoorde vanaf dat moment een aantal keer van afstand en dat maakte het verschil. Het werd gelijk en excelsior ging er op en erover. SDO/Fiable probeerde met enkele wissels het tij te keren, maar dit lukte niet. Dit zorgde er wel voor dat aan het eind van de wedstrijd Jelmer Beijeman en Hilbert van Koerten een koppeltje konden vormen en tegen elkaar liepen. Na vanaf de jeugd met elkaar gespeeld te hebben bij SDO/Fiable, stonden de twee vrienden voor het eerst in een wedstrijd tegen over elkaar.
Excelsior scoorde nog een aantal keer en de wedstrijd werd daarna afgefloten bij een 16-12 eindstand.

Voor SDO/Fiable wacht volgende week de laatste wedstrijd van dit seizoen. Een thuiswedstrijd waarna aansluitend het seizoen wordt afgesloten met een feestje.
SDO/Fiable kan deze week bij zichzelf te rade gaan wat er anders moet om de laatste wedstrijd wel om te zetten in een winst. 3 punten in 5 wedstrijd is gewoon ondergaat.