TC Update en hulp ouders gevraagd

Deze week hebben de laatste trainingen plaats gevonden, vanaf 27 juni zijn er geen trainingen meer. De TC is druk bezig met de laatste punten om de teamindeling af te ronden, het streven is om na het afsluitweekend de teamindelingen bekend te maken.

Waar we tegen aanlopen is dat we een tekort hebben aan trainers/coaches.
We zijn dus opzoek naar ouders en of leden die ons uit de brand kunnen helpen door minimaal 1x trainen te geven/coachen van een jeugd team.
Zonder jullie hulp krijgen we het niet compleet, help mee en stuur een bericht naar dicobeijeman@outlook.com of 06-28403455.

De trainingen zullen in augustus weer beginnen volgens het volgende schema
– Senioren 1,2 en 3 maandag 15 augustus
– Senioren 4, en 5 maandag 22 augustus
– A t/m de kangoeroes woensdag 24 augustus

Op zaterdag 3 september vind het jaarlijkse Onderlinge verzekeringen Kamerik Ouderkind toernooi plaats. De ouders strijden hier met en tegen de jeugdspelers. We zouden het leuk vinden als alle ouders van de jeugdteams F t/m de B hierbij aanwezig kunnen zijn. Als u hier niet bij aanwezig kunt zijn meldt u dan voor 27 augustus af bij het wedstrijdsecretariaat (Nellie van der Vliet: 0348-402216).

Tot volgend seizoen.
Namens de TC,
Dico Beijeman