Winst voor SDO/Fiable

Na het verlies van de eerste competitiewedstrijd tegen KVA mocht SDO/Fiable op zaterdag 17 september het opnemen tegen VEO uit Den Haag. VEO begon de wedstrijd scherper dan de ploeg uit Kamerik. Na 5 minuten spelen stond de thuisploeg met 0-3 achter. Na enkele malen om en om gescoord te hebben stond het 3-6. Een reeks van 3 doelpunten voor SDO/Fiable en slechts 1 tegendoelpunt zorgde voor een ruststand van 6-7.
De tweede helft begon weer in het voordeel van VEO. De uitploeg breidde hun voorsprong uit naar een stand van 7-10. Bij een stand van 8-10 wisten beide ploegen 10 minuten niet meer te scoren. Er werd vanuit Kamerikse zijde sterk verdedigd. Bob van der Weide maakte plaats voor Mark Meijers. Deze wissel pakte zeer goed uit. Zijn eerste twee schoten werden direct twee belangrijke doelpunten. De stand was op dat moment 10-10. Beide partijen scoorden nog enkele keren waardoor de slotfase van de wedstrijd werd begonnen met een stand van 11-12. Met nog 4 minuten te spelen verzilverde Mark Meijers ook zijn derde schot met een goal. Op een 12-12 tussenstand wist Jakko de Wit twee goals te maken. Deze laatste twee goals zorgde voor de eindstand van 14-12.

Aanstaande zaterdag speelt SDO/Fiable uit tegen OVVO uit Maarssen.