SDO/Fiable heeft nieuwe trainer/coach

SDO/Fiable heeft Jessica Zeevaart per direct als nieuwe trainer/coach aangesteld voor haar eerste team. Beide partijen hebben de afspraak gemaakt de samenwerking tot het einde van dit seizoen aan te gaan. Sinds begin deze maand was SDO/Fiable op zoek naar een nieuwe trainer/coach, omdat het zich helaas genoodzaakt zag de samenwerking met Alwin Smit te stoppen.

Nander de Wit, voorzitter van SDO/Fiable: “We zijn erg blij een zeer ervaren trainer/coach aan te kunnen stellen. Jessica heeft meerdere clubs in de Hoofdklasse met succes geleid”. Volgens Dico Beijeman, voorzitter Technische Commissie, was het een grote uitdaging om op de korte termijn een goede coach te vinden, die beschikbaar is. Hij is erg blij dat dit voor de start van het nieuwe zaalseizoen gelukt is.

Het vlaggenschip van SDO/Fiable heeft vorig jaar promotie naar de Hoofdklasse afgedwongen en zijn in een zeer zware poule ingedeeld. Het doel voor dit zaalseizoen is handhaving, wat niet eenvoudig zal zijn. Jessica Zeevaart is erg enthousiast over deze uitdaging. We hebben vertrouwen dat Jessica de juiste persoon is om deze grote uitdaging samen met de spelers/speelsters tot een goed einde te brengen.