SDO/Fiable wint van Sparta

p

Het door onderlinge verzekerde vlaggenschip SDO/Fiable heeft na drie nederlagen weer gewonnen. Na een slechte serie van drie nederlagen tegen ploegen uit de top 4 is het SDO/Fiable gelukt om Sparta Zwolle te verslaan.
SDO/Fiable begon goed aan de wedstrijd en nam gedurende de eerste helft een voorsprong van 2 punten. vlak voor rust kon deze worden uitgebreid naar 3 en zo werd er gerust met een 13-10 tussenstand.
Na rust besliste SDO/Fiable de wedstrijd snel door een verschil van 8 te realiseren. Deze voorsprong werd uiteraard niet meer uit handen gegeven en zo eindigde de wedstrijd in een 27-20 overwinning voor SDO/Fiable.
Na de wedstrijd waren er veel blije gezichten, want de derde plaats is weer in handen! Volgende week wacht de lastige uitwedstrijd tegen KVS in Scheveningen. SDO/Fiable kan alle steun gebruiken en hoopt op veel supporters in Scheveningen!