Cedric Westerhoff nieuwe versterking voor selectie SDO/Fiable

Cedric Westerhoff nieuwe versterking voor selectie SDO/Fiable.

Technische Commissie van SDO/Fiable is blij te kunnen melden dat vanaf komend seizoen Cedric Westerhoff (26) onderdeel zal uitmaken van de Kamerikse selectie. Cedric en TC waren al enige tijd met elkaar in gesprek en Cedric heeft de afgelopen periode reeds een aantal keer met de selectie mee getraind. Cedric is gestart met korfballen bij Dalto uit Driebergen, maar speelt sinds 2019 in het eerste van MIA uit Amersfoort. TC is blij om een makkelijk scorende speler als Cedric toe te voegen aan de selectie.

Welkom bij SDO/Fiable!

Cedric stelt zichzelf hieronder vast voor:

Hoi ik ben Cedric Westerhoff, 26 jaar en woon in driebergen. Zoals hierboven vermeld heb ik (15 jaar) bij dalto gespeeld en toen de overstap gemaakt naar mia. Nu maak ik na 4 jaar de overstap naar SDO/Fiable en daar kijk ik enorm naar uit!

In het dagelijks leven ben ik op dit moment aan het afstuderen aan de ALO, waar ik hoop in februari helemaal klaar te zijn. Zodat ik daarna als LO-docent aan de slag kan gaan.

Ik kijk erg uit naar de samenwerking tussen de supporters en ons als selectie. Filmpjes van jullie hielpen ook erg mee in deze overstap, kan niet wachten om jullie langs de lijn te zien!! Jullie kunnen volle bak emotie en strijdlust van mij verwachten en dat zal ik elke wedstrijd weer geven.

Tot komend seizoen!