Nieuw bestuur 2023-2024

SDO/Fiable kondigt bestuurswisseling aan: Nander De Wit en Rogier de Kwaasteniet dragen taken over aan Bas Eberwijn en Alexander Heuvelman. Dave van der Meulen en Maarten Van Eijk treden toe als algemeen lid.

Het bestuur van SDO/Fiable maakt met veel genoegen bekend dat er een nieuwe voorzitter, een nieuwe secretaris en twee nieuwe extra bestuursleden zijn gevonden om toe te treden tot het bestuur. Nander de Wit, de huidige voorzitter (sinds 2016), en Rogier de Kwaasteniet, de huidig secretaris (sinds 2007), zullen hun taken gaan overdragen aan respectievelijk Bas Eberwijn en Alexander Heuvelman. Daarnaast zullen Dave van der Meulen en Maarten van Eijk toetreden tot het bestuur als algemeen lid. Frank-Anne Burggraaf (algemeen Lid) en Jesper van der Vliet (penningmeester) zullen in hun huidige functie aanblijven en completeren het nieuwe zeskoppige bestuur.

Bas Eberwijn, zal de rol van voorzitter op zich gaan nemen. Bas is met zijne eerder opgedane bestuurservaring en betrokkenheid bij SDO/Fiable, de ideale kandidaat om deze functie te vervullen. Alexander Heuvelman zal het secretariaat op zich nemen en zal zorgen voor een vlotte overgang en continuïteit in de administratieve taken van het bestuur. Om het bestuur van SDO/Fiable verder te versterken, verwelkomen we ook twee nieuwe algemene bestuursleden, Dave van der Meulen en Maarten Van Eijk. Dave heeft ervaring in tal van vrijwilligersrollen binnen SDO/Fiable en met Maarten hebben we weer een ouder in het bestuur. Zo ontstaat een mooie complementaire bestuurssamenstelling.

Deze bestuurswijziging zal officieel bekrachtigd moeten worden door de leden tijdens de eerstvolgende algemene ledenvergadering (ALV). Tot die tijd zullen de vier nieuwe bestuursleden al zoveel mogelijk, dan wel volledig meedraaien, om een zo soepel mogelijke overdracht te waarborgen en ervoor te zorgen dat alle lopende zaken onverminderd worden voortgezet.

Wij kijken vol vertrouwen uit naar de toekomst onder het nieuwe bestuur en we zijn ervan overtuigd dat de vereniging verder zal groeien met de frisse inzichten en energie van het nieuwe bestuur.

Met vriendelijke groet, namens het gehele bestuur,

Rogier de Kwaasteniet